Je wilt doorgroeien

Soms loop je na te denken over je werk. Hoe ziet je toekomst eruit? Blijf je je hele leven hetzelfde doen? Wil je iets anders? Welke mogelijkheden bestaan er? Hoe kom je erachter wat voor jou het beste is?
Je wilt doorgroeien
Lees verder ...

Je werk wordt te zwaar

Steeds vaker heb je het gevoel dat je werk te zwaar wordt. Als je niet oppast, ben je straks geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Terwijl dat in veel gevallen is te voorkomen!
Je werk wordt te zwaar
Lees verder ...

Je bent ziek

Je bent langer dan zes weken ziek en je kunt niet meer terugkeren in je eigen functie. Je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk. Welke mogelijkheden bestaan er? Hoe kom je erachter wat voor jou het beste is?
Je bent ziek
Lees verder ...

Je wilt je IBR gebruiken

Ben je al bekend met de Individuele Budget Rekening (IBR)? Dit is een spaarpotje die je als werknemer opbouwt en die je kunt gebruiken voor loopbaanadvies of voor een training.
Je wilt je IBR gebruiken
Lees verder ...
 • De praktijk

  Vecht voor wat je waard bent

  Voordat Ruud zijn baan kwijtraakte had hij al contact opgenomen met mijn loopbaan. Hij wist dat er ontslag dreigde en wilde niet afwachten. Op advies van zijn vrouw, die regelmatig de nieuwsbrief van mijn loopbaan op de mat zag vallen, stuurde Ruud een mailtje aan loopbaanadviseur Marjan de Keijzer.
  Lees verder...
 • De praktijk

  Jolanda Bodewes

  Vijfentwintig jaar lang werkt Jolanda Bodewes (43) als onderhoudsschilder bij schildersbedrijf Salet in Zwolle. In het jaarlijkse tevredenheidsgesprek komt ook haar toekomst steeds aan de orde. Jolanda wil nog wel eens wat anders, al weet ze niet precies wat.
  Lees verder...
 • De praktijk

  Mijn loopbaan voor werkgevers!

  Gaan uw medewerkers met plezier naar hun werk?
  Hebben uw werknemers het naar hun zin, dan kunt u hen ook optimaal inzetten. Het thema Duurzame inzetbaarheid van medewerkers verschijnt de afgelopen periode veel op de agenda van bedrijven. Maar wat is het nut ervan? 
  Lees verder...

Nieuws

Van Schilder naar autorijschoolhouder!
Het verhaal van Hendrik van der Pol
In deze nieuwsbrief lees je alles over het gebruik van het sectorplan en je IBR. Weet je dat je IBR tegoed tot eind juni geldig is? Grijp je kans en benut je IBR tegoed. Verder lees je ook over Mulder Schilders en over de geschiedenis van mijn loopbaan.
Vijftien deelnemers volgden op 13 en 27 maart in Nieuwegein een tweedaagse training LinkedIn. Loopbaanadviseurs Marjan de Keijzer en Harma Koning organiseerden de training speciaal voor vakmensen in de sector.